Tuesday, April 7, 2009

Yuna dan sebenarnya

Posted by Fah@Umi at 8:13 AM
Sebenarnya nama aku sharifah binti osman, aku dah lame bagitau dah iaitu masa aku mula-mula start ber blogging lagi, yuna tu nickname aku/koya-koya nama jepun(koya=perasan), huhuhu.... dah lame aku guna nickname ni, tgk orang lain ade nickname, aku pun nk ade nickname jgk, hehe.... nama yuna ni datangnya dari satu watak katun Final Fantasi, aku mang minat ngan watak heroin bernama yuna tu, come je aku tgk, ni dia pic yuna final fantasi....

yuna

ni lak pic aku yg x seberapa
Fah

ade mcm iras-iras yuna tak? klu sape kate ya, aku bg 100 markah, sape kate x iras, aku bg 1 markah..tepuk tgn !!hahaha....perasaan betul aku ni...dengan tudung yg kepek mcm tu(sebab ditiup kipas)...fuh !!, penat aku betulkannya...

mungkin ade yang kate aku tiru nama yuna yg sekarang ni tgh famous tu, aku nk bg kenyataan media hari ni, yang sebenarnya aku mang tiru, tp aku tiru yuna final fantasi...aku guna nickname ni sejak 3 tahun yang lepas...huhuhu....

ade yang panggil aku yuna, ade gak yg panggil fah, ikut suka korang la nk panggil yuna ke, fah ke, erra fazira ke, siti nurhaliza ker(dah terlebih koya ni !!)...klu pggil sharifah pun lagi bagus, sampai ckit maksudnya, tu pun klu korang rajin la nk taip name aku yg pendek tu..huhu....

email aku, yuna_malay85, sebab, yuna final fantasi tu jepun, so aku ni yuna melayu celup la(koya lagi)..haha....85 lak tahun kelahiran aku...

jom kita layan lagu yuna dan sebenarnya jap...yuna yg tgh famous & tiptop tu, mang best lagunya...


4 comments on "Yuna dan sebenarnya"

::cHeNta_tiEha:: on April 7, 2009 at 7:02 PM said...

wah.. tieha nk panggil k.yuna jugak..
hhuuuu..
;DD

~Cinta Cukulet~ on April 7, 2009 at 8:47 PM said...

owh..lagi tua dari saya..saya panggil kak yuna lah hahahah

Yuna@Fah on April 8, 2009 at 2:21 AM said...

to chenta_tieha % cinta cukulet

waa..dua2 pun cinta...yela2 adik2 rebena bucuk..huhu...

::cHeNta_tiEha:: on April 8, 2009 at 11:31 PM said...

k.yuna..wangi tau!!
huhuuu..
wek wek wek..hee..

Post a Comment

 

^_^PeLaNGii KeHiDuPaN^_^ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal