Thursday, April 9, 2009

Award yang pertama !!

Posted by Fah@Umi at 9:35 AM
Thanks ya Aisyah, my best friend, kawan sekolah aku sejak tingkatan 1, tapi start rapat mase tingkatan 2, aku start rapat dengan dia masa tingkatan dua..

ni nk cetuskan memori lame ckit..kihkih..

masa tu guru kelas aku namanya cik Rahimah, dia mengajar pendidikan seni, cikgu aku ni seorang yang garang, die slalu kate lukisan aku x lawa, malu laaa....aku suka seni tapi aku x suka msk kelas seni, sbb selalu kene komen, pastu kene bawak water kaler, dah la besar, berat lak...huh...tp klu ade keje sekolah subjek seni, mang aku suka, dan mang aku dahului dlu siapkan daripada keje sekolah lain, aku ni suka seni, tp xde bakat, paham x??...aku je yg paham..huhu...

aku kalau kaler lukisan mang hancuss !!...aku ingat lagi, mase tu cikgu rahiman suh kelas aku lukis air terjun, aku pun semangat lah lukis, klu aku lukis aku mang x suka tunjuk kt orang, tp terpaksa la hantar jugak lukisan tu, pastu cikgu tu gelak, katenye aliran sungai yang aku lukis dan warnakan tu dahsyat sgt, dia kate klu org mandi kt sungai ni mesti mati, sebab aku lukis aliran tu tajam dan besar, mang xde seni langsung, aku cettung doh mase tu, tp bile ingatkan balik mang klakar lah...hahaha...opps..aisyah lak lukisan die sokmo kene puji..huhuhu...sebab dia mang seorang yang berjiwa seni dan berbakat dalam seni..aku lak berjiwa seni tapi xde bakat...hahaha...selalu je dapat C...

pastu yang aku x leh lupa lagi, sorang cikgu ni, nama die cikgu Alias, aku suka dia ngajar sbb mudah faham, tp die ni suka merotan, tabiat aku lak suka "congget kerusi" ,paham x? mesti yang bace ni x paham, aku nk terang pun x reti, sila la bertanya ngan org ganu, then aku akan kene rotan kt tangan, cian aku, tp bkn aku sorg, ramai lagi yg kene..huhu....pastu klu exam dan x capai target dia, kene rotan gak, tp aku x kene la sbb slalu melebihi target..hihihi...

mase form two tu, aku rapat ngan Aisyah, Lutpiah, Haslinawati...ntah camne perkembangan diorang sekarang, dah lame x jupe, aisyah aku jupe kt myspace, yg lain2 x jupe..ntah2 dah kawen blake...aku??bile kawen??....insyaAllah cuti sekolah, tp x tau cuti sekolah tahun bile, tahun ni ke, tahun depan ke, x tau lagi, sbb tak ketemu lagi ngan jodoh aku tu, doa2 kan la semoga aku cepat diketemukan ngan jodoh aku, dan mitak2 dia seorang yg baik, bertanggungjawab, boleh membimbing aku yg iman senipis kulit bawang ni..hihi...




0 comments on "Award yang pertama !!"

Post a Comment

 

^_^PeLaNGii KeHiDuPaN^_^ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal