Saturday, April 4, 2009

Kuroneko no Tango

Posted by Fah@Umi at 10:57 AM
mula-mula dengar dan tgk katun ni mase lawat friendster adik pada kawan baik aku yg berumur 9 tahun, mang expert bdk ni, sbb kecik2 dah ade friendster sendiri, siap letak video youtube la, saje je nk tgk video tu, last2 tertarik..hehehe..

ini die video nye yang bertajuk kureneko no tango...




Ok lah murid-murid, mari kite same2 nyanyi lagu ni...

1..2..3....


Kimi wa kawaii, Boku no kuroneko

Akai ribonga, Yoku ni au yo
Dakedo tokidoki, tsume wo dashite
Boku no kokoro wo nayamaseru
Kuroneko no tango, tango, tango
Bokuno koibito wa kuroi neko
Kuroneko no tango, tango, tango
Neko no me no you ni, kimagureyo
Lalalalalala lala
nyaao

Suteki na kimi ga, machi wo arukeba
Warui doraneko, koe wo kakeru
Oishii esa ni, ikaretchatte
Atode naitemo, shiranai yo
Kuroneko no tango, tango, tango
Bokuno koibito wa kuroi neko
Kuroneko no tango, tango, tango
Neko no me no you ni, kimagureyo
Lalalalalala lala
nyaao

Yoru no akari ga, minna kietemo
Kimi no hitomi wa, gin no hoshi yo
Kirakira hikaru, kuroneko no me
Yoru wa itsumo, Kimi no mono sa
Kuroneko no tango, tango, tango
Bokuno koibito wa kuroi neko
Kuroneko no tango, tango, tango
Neko no me no you ni, kimagureyo
Lalalalalala lala

Kirakira hikaru, kuroneko no me
Yoru wa itsumo, Kimi no mono sa

Kuroneko no tango, tango, tango
Bokuno koibito wa kuroi neko
Dakedo anmari itazura suruto
Aji no himono wa (nyaao)
Oazukeda yo
Lalalalalala lala

nyaaao!


pandai wat bunyi kucing..hehehe

katun ni memang cute, lagunye pun cute..hehehe....

mesti orang akan kate aku ni mcm bdk2..hehe...bkn bdk2, cuma ade sedikit sifat keanak-anakan je..x salah kan...klu salah pun, x masuk penjara pun, sbb xde dalam akta..hahaha..


sekali-sekala layan video bdk2, best gak...

8 comments on "Kuroneko no Tango"

~Cinta Cukulet~ on April 5, 2009 at 5:53 AM said...

suka jugak layan kartun..jadi budak2 balik pun takpe hehe

rizz on April 5, 2009 at 6:31 AM said...

best je katon tuh haha

syah shah on April 5, 2009 at 7:20 AM said...

watak katun keroro gunso... tomeeyyyy... hahahah :P :P

Yuna@Fah on April 5, 2009 at 8:08 AM said...

to cinta cukulet
bestnye zaman kanak2 dlu, x perlu pikir byk masalah..

to rizz
mmg best..hihi

tp syah
mang tomei n klaka..:)

Yunus Badawi on April 5, 2009 at 8:55 AM said...

Saya tak pernah tengok kartun ni tapi kalau Shin Chan atau Doraemon saya sekeluarga mmg minat banget hehehe

Yuna@Fah on April 5, 2009 at 6:23 PM said...

to yunus badawi..
ayah yg bagus, join anak2 bersama tgk tv..keluarga yg bhagia...:)

Sasya Willis on April 5, 2009 at 7:31 PM said...

lorr cutenye..suke tgk =)
macam ko fah..hehe jgn mara r..=P

Yuna@Fah on April 9, 2009 at 8:45 AM said...

to syasya wilis ~~ ade ke patut kau samekan aku ngan kucing...tp tang cute btl kot, perasan lg aku ni...hehehe

Post a Comment

 

^_^PeLaNGii KeHiDuPaN^_^ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal