Tuesday, April 28, 2009

Saat ini..

Posted by Fah@Umi at 1:43 AM
kt opis...boring, bowing, boling, ade belake saat dan ketika ini...bestpren aku dah blk kg sbb die start praktikal minggu depan kt kg halaman kami, kemamang ganu...tggl la aku sorg2 yg dah xde tmpt nk luah poblem, dlm bilik tmpt kami sewa tu ade 2 katil double decker, tp aku duk sorg2, semua tilam2 dan 4 biji almari aku kongker, haha...bile org tanye, xtakut ke tdo sorg2, aku kate biase jer, padahal dan sebenar2nye penakut gak aku ni, tp nk wat mcm mane, mls nk pindah bilik lain yg ade org, sbb aku dah sayang dan selesa dgn bilik tu....

dah agak lame bebenor aku x update belog ni sbb busy dgn part time job aku berbisnes, ni blog bisnes aku http://cc-chantek.blogspot.com..sape nk jd chantek sila la beli kat blog aku..huhuhu..ownernye biase2 jer, hehehe, cuma barang2 yg dijual tu chantek2 bangat lah bak org indon kate...sesuai sgt la sape2 yg nk cari tudung ker, gelang ke, utk diri sendiri, nk bg kt mak ke, kt nenek ker, nk bg jiran sebelah rumah ker, nk bg makcik2 kampung sebelah ker, dan wat masa ni aku jual barang-barang pempuan jer..klu jual brg lelaki, nk kene tukar name ker??...ape byk ker laaa...

aku ase teruja kendalikan blog tu ~chantek collection~, mungkin dah takdir aku jd org bisness kot, walaupun dah dekat sebulan, byk gak dugaan-dugaan yg dtg..tp aku sabo dan x jemu pun, dtg lak idea-idea lain nk majukan lagi, cuma masa yg tidak mencukupi...

dalam 1 hari,

9.00 am hingga 5.00pm=kat opis

5.30 pm hingga 7.30 pm=kelas

8.00pm hingga 9.30pm= jaga anak buah, kadang2 jg sofia, kdg2 mujahid

9.30pm hingga 11.30pm=study smbil tgk tb

11.30pm hingga 1.00am=buke ternet, tu pun slow the giller...nk upload 1 pic amik mase hmpir 5 minit...

tu la aktiviti harian ku....


td lak aku print ******, last2 kene bt semula.......aaaaaaaaahhhhh...aku mang xsuka wat keje dua kaliiiiiiiiiii.....sabo2...


walau pelbagai dugaan yg datang, aku akan terus tabah dan berdoa kepada Nya, dan hadapi dengan senyuman...:D



senyum lah dari hati, duniamu kan berseri.......



6 comments on "Saat ini.."

Pencinta Ilahi on April 28, 2009 at 3:37 AM said...

yuna sambung blaja ke?
master??

rizz on April 28, 2009 at 4:16 AM said...

kucen tu comei hahakk

~Cinta Cukulet~ on April 28, 2009 at 6:26 AM said...

saya pun pernah dok sorang dlm bilik yg ada 4 katil..takut gak tapi buat2 berani..nasib baik sekejap je hehe

Yuna@Fah on April 28, 2009 at 6:44 PM said...

To Pakcik

bukan la pakcik, yuna amik kelas tambahan, utk tambah skill, senang ckit dpt keje yg yuna nk

to Rizz

kucen je ke chomel...tuannye?...waa..aku yg tulis, kucen dapat nama...

to adik chenta cukulet

skrg ni kak yuna letih, ngatuk, dah x sempat nk pikir dah antu nk dtg ke nk wat ape ke, tutup je mate, esk br bgn..huhu

Sasya Willis on April 29, 2009 at 6:36 PM said...

fah ko blajar pe lak??rajinnyer..tabikk r.tak cam aku.huhu.
Dah pandai berniaga sekarang.bagus2..;)
tumpang gembira.
untuk aku ada discount tak?hehe

Yuna@Fah on May 8, 2009 at 6:04 PM said...

blajar subjek tambahan jer, hehe...mesti ade discountnye..^_~

Post a Comment

 

^_^PeLaNGii KeHiDuPaN^_^ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal