Saturday, December 20, 2008

Ada Apa Dengan Nama

Posted by Fah@Umi at 7:06 AM
masa duk search nama-nama indah dlm tenet, jupe la satu laman web yg bagi makne nama-nama, aku pun dah lupe ape tujuan aku search nama2 indah ni....ni die makne nama aku,

Sharifah=Mulia

S=SUCI
Yang ni, btl la, masih suci lg..hehe

H=HARUM
harum ker?? aku ni x suke pakai minyak wangi, klu beli pun, sembur 2 hr jer, pastu tersadai kt meja, huhu..tp suke pkai losyen, wangi jgk la kot..

A=AMANAH
Alhamdulillah, setakat ni xde lg aku pecah amanah n wat benda2 yang berkaitan ngan x amanah ni,moga2 aku terus menjadi seorg yg amanah...amin..

R=RAMAH
tgk mood jgk, klu dtg mood ramah, semua org pun aku tgr, klu mood x ramah, jd nye, aku n dunia aku jer, xde org tau..huhu..tp kire bleh tahan la, ramah jgk la..

I=IKHLAS
ni hanye Allah swt yg tau, aku xleh bg komen...insyaAllah

F-FLEKSIBEL
fleksible jgk la..msk kandang kambing mengembek, msk kandang rimau, mengaum, tu perumpamaan jer, x brani la nk msk kandang rimau, nk mangembek, mengaum, buang tebiat ke haper..,walau fleksibel camne pun, kene ade jati diri n pegangan hidup

A=ALIM
alim ker,hehe...no komen...moga aku jg alim n jd muslimah sejati..insyaAllah, moga dapat petunjuk dan hidayah dari Nya..amin.

H=HARUM
harum lg? agaknye aku ni harum kot,huhu..kene tanye aina lah yg ni..huhu


x semestinye betul ni tau...kalau nk tau ade ape ngan nama anda, sile ke laman web ni
http://name.crazyartzone.com/

2 comments on "Ada Apa Dengan Nama"

Feta on April 12, 2009 at 12:17 AM said...

hehehe... narsis.com nie tapi smg kenyataanNa sama dengan makna ^_^

Yuna@Fah on April 12, 2009 at 12:33 AM said...

amin..tq..:)

Post a Comment

 

^_^PeLaNGii KeHiDuPaN^_^ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal