Thursday, March 26, 2009

When the Love Fall

Posted by Fah@Umi at 11:10 PM



irama piano digabungkan dengan bunyi hujan, sangat indah sekali...byk kali jgk aku duk ulang lagu ni, mang damai, indah...

aku mang suka hujan, pemandangan yang indah...time hujan, berpayung tgk air ujan, best...merenung rintik-rintik hujan yang indah melalui tingkap, klu bleh nk kuar n main ujan, tp dah besar-besar x senonoh lak org tgk...

suka tu suka jgk, tp time nk g keje ke, blk keje ke, on the way nk g mane2 ker, x bawak payung, tensyen jgk, hehehehe.....

4 comments on "When the Love Fall"

~Cinta Cukulet~ on March 27, 2009 at 7:52 AM said...

suka tidor time hujan hehehe..best..sejukkk

13may on March 29, 2009 at 5:43 AM said...

layan sungguh :)

Sasya Willis on March 30, 2009 at 7:30 PM said...

aku pun suka..ermm leh lena tido ni..hehe
my new URL: http://ezzscha.blogspot.com
(>_+)

Yuna@Fah on March 31, 2009 at 8:59 AM said...

to cinta cukelet~~ waa, sy pun suke, tp bile time ujan jer, mase tu time hari keje, klu ikutkn ati, mang x mo kuar dr cimut..huhu..

to 13 may~~ mang layan n jiwang2..hehe

to syasya~~ aik tuka baru lak..

Post a Comment

 

^_^PeLaNGii KeHiDuPaN^_^ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal