Thursday, March 12, 2009

Novel Lagi....

Posted by Fah@Umi at 9:01 AM

Posting dulu aku penah citer tentang sorang kawan yang bagi novel kat aku yang tak bertauliah ni untuk bagi komen, novel tu dalam Microsoft word , aku tak berhubung dah dgn die, aku pun tak tau kenapa, yang pasti sesiapa yg jadi kawan aku, selamanya die tetap kawan aku….aku harap die ade masa untuk baca posting aku kali ni. Tajuk novel tu,


Daerah cinta terindah-157 m/s

Serpihan memori-591 m/s


Daerah cinta terindah ~~ novel pendek yang menarik, mula-mula bace tu mang dah tertarik untuk terus membaca lagi, intro yang bagus untuk menarik pembaca untuk terus membaca dan tertanya-tanye tentang kesudahan ceritanya, ceritanya mengenai seorang remaja yang hidup bebas, family yang kaya, dan rupa-rupanya die adalah anak luar nikah ibu dan bapanya, die mencari kekuatan untuk menghadapi hakikat tersebut dan akhirnya melarikan diri dari rumah….mcm nk tau kesudahannye kan, hehehe...tp cite macam ni cam dah biasa terjadi kat negara kita


Serpihan memori ~~ cite ni pun menarik, tapi agak panjang, amik masa yang lame jugak nk habiskan sebab kekurangan masa,balik dari keje aku ade kelas malam lak, tu yang kekurangan mase..heheh... cite ni cam konfius sikit sebab watak karl tu, kadang-kadang panggil karl, kadang-kadang panggil nama lain, pastu cam watak utama nye,kautsar, xde challenge sangat, tapi ending yang happy, tu yang aku suka tu…huhuhu….


Semoga awak dirahmati Allah swt dan heppy selalu…

Thanks my friend…



sahabat sejati adalah yang mahu mengerti...

2 comments on "Novel Lagi...."

Tirana on March 12, 2009 at 12:59 PM said...

Fah,

Novel tu keluaran tahun ni ke?

Yuna@Fah on March 12, 2009 at 11:44 PM said...

xpasti la kak tirana, kwn sy kate novel tu belum di publish lg...kak tirana penah bace ek cite ni?

Post a Comment

 

^_^PeLaNGii KeHiDuPaN^_^ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal