Thursday, March 26, 2009

Anak Buah Cufah

Posted by Fah@Umi at 8:33 AM
"Cufah" adalah panggilan anak buah kat aku...cu=maksu, Fah=Sharifah...so, jadilah cufah, kadang-kadang bile diorang pelat, bunyi "cuwah"..haha..mcm "cuah air" lak..tp aku iyekan aje...setakat ni, aku dah ade 6 orang anak buah semuanya, 3 lelaki, 3 ppuan...dlm " on the way" lak sorang lagi, 2 bulan lg kot asenya akan kuar melihat dunia..huhu... anak buah=anak saudara, kot2 ade yang tak tau, abg aku yang pertama anak die 4 orang, yg pertama ppuan(siti zubaidah), kedua laki(mohd yusri), ketiga ppuan(siti syafirah), keempat laki(mohd syahirul)..yang kelima ni harap2 ppuan lak, berselang seli, hehe....abg yang kedua lak, ank pertama laki(muhammad mujahid), kedua ppuan(sofia ulfah)...simple-simple je nama anak-anak buah cufah, macam nama cufah jgk...yang penting maknenye tu bagus..huhu...


cufah, zubai, dan yang kt belakang tu, my ayah yg tersayang

yusri dan zubai yang comot+kiut

ustaz mujahid yang kecik-kecik dah pakai kopiah

rindunya syahiron, dah lame x jupe, mesti dah besar...slalu je xde kesempatan balik kedah..uwaaa..:(

ni lak sofia ulfah, mase berumur baru beberapa jam lahir...kecik jer...comelnye..
( tgn cufah tu)

jeng !! jeng !! jeng !!...the latest pic of sofia & mujahid...nk cikit susu tu..alaa, xkn ngan cufah pun nk dekut, nanti cufah babab kan..haha

pic syafirah je xde, sbb tiap kali tgkp gmbr, mesti die menghilangkan diri, nanti cufah blk kedah, cufah tangkap pic syafirah byk2..

the cufah @ the part time kaki buli

MISS U ALL

2 comments on "Anak Buah Cufah"

rizz on March 28, 2009 at 8:41 PM said...

comeinye ank buah tu hehehh

Yuna@Fah on April 1, 2009 at 7:41 AM said...

cufahnye camne lak...hehe

Post a Comment

 

^_^PeLaNGii KeHiDuPaN^_^ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal