Tuesday, January 12, 2010

Fah Return

Posted by Fah@Umi at 12:55 AM
salam..

hampir 5 bulan aku tidak mengupdate blog ni, terlalu byk kerja yg perlu dibereskan ditambah lg dengan labtop ku yg rosak, insyaAllah hujung bulan ni siap dan dapatlah semula aku online mcm dlu2...huhu..x sabar rasanya..

walaupun lame x update tp aku sebenarnya slalu gak mengunjungi rakan2 blog tp x sempat nk bg komen,almaklum la line internet kt CC terlalu lembat, nk buke 1 page pun ambik masa, kadang2 tensyen dibuatnya...

rindu asenya nk slalu online mcm dlu, xde la boring sgt...lagipun aku kurang ckit nk berbual2 ni, klu berbual mesti x lari dari mengumpat,mengata orang, walau pun aku x kata, tp aku dengar pun dapat dosa jgk, jd baik aku duk sorg2 layari internet, mencari dan membaca bahan2 ilmiah,meluaskan ilmu pengetahuan, dapat juga faeedahnya..huhu..

blog ni kira mcm diari aku dan tempat pengumpulan bahan2 dan cerita yg aku rasakan menarik, dapat juga berkongsi dgn rakan2 blog yg lain..

alhamdulillah, dapat juga siapkan 1 entry yg pendek, hehehe.....

fah
kedai abg mansor kok lanas
12 januari 2010
5.10pm


 

^_^PeLaNGii KeHiDuPaN^_^ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal